Karu Tõde, mitte ainult ajakirjanike kohta

Ühtpidi oli see ajakirjaniku töökohus, täita väljamõõdetud pind kindlaks kellaajaks. Ja samas olla kohal, tajuda maailma ja ühiskonda ja astuda siis sammuke lugejast ettepoole ja öelda midagi, mille peale lugeja veel tulnud pole.

Jakob Karu, Areen, 8. veebruaril 2008

Kohtustuse-osa kõrvale jättes, võiks kehtida ka hea bloggeri kohta?


  • Eieieiei. Blogimine on palju laiem nähtus kui ajakirjandus. Blogi eesmärk võib olla ka puhtalt isiklik. Mina näiteks kirjutan eelkõige iseendale, sorteerides igapäeva-elust välja asju (mõtteid, tegusid, muljeid..), mida ma tahan pikemalt meeles pidada ja hiljem uuesti lugeda. Mõni teine kirjutab blogi puhtalt eneseteraapiaks. Jne. Lugejate harimine või neile millegi pakkumine võib olla eesmärk, aga ei pruugi.
    Või ei mahu isikliku märkmeraamatu / treeningupäeviku / hingepiinade väljakirjutajad “hea bloggeri” alla?

  • Ei jah, mina blogin ikka sellepärast, et järeltulevad põlved ei jääks lolliks 😛