1 min read

Milleks need reportaazhid?

Sulev Vedler kirjutab viimases Eesti Ekspressis Tööandjate Keskliidu sellenädalasest võimuvõitlusest. Avastasin eile, et ekspress.ee domeenist on hakanud siia blogisse laekuma lugejaid ja seeläbi, et sealse artikli teine pool põhineb suuresti minu kokkuvõttel Tuuelohe lend 2007 konverentsist.

Mult on paar korda küsitud, miks ma viitsin kirjutada referaate üritustest kus osalen. Et mis see mulle annab. Pole ju nagu oma mõtted vaid pigem teiste omade vahendamine. Näiteks sellepärast:

  1. See ei võta erilist vaeva, kuna tihtipeale teen saalis või laval istudes märkmeid niikuinii.
    • Ma kohtun iga päev inimestega, kes on palju targemad kui mina ja kes näevad asju hoopis teise nurga alt. Nende mõtete läbiseedimisel ja ka arhiveerimisel on minu jaoks väärtus.
    • Meediavälise amatöörina on mul luksus mitte olla objektiivne reporter. Mõtted, mis kirja panen läbivad enne subjektiivse filtri ja ehk saavad ka külge algallikast erineva tõlgenduse ja/või lisakommentaari.
    • Ja lõppude lõpuks – loodan, et kõigest ülaltoodust on ka teistele inimestele kasu, kes mingile üritusele või kohtumisele ei jõudnud (nagu Sulev seekord) või ei saanudki sattuda.
Seega aitäh lugemast ja aitäh ka korduvkasutamast, seniks kuni algallikale korrektselt viidatud.
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fsten.tamkivi.com%2F2007%2F02%2Fmilleks_need_reportaazhid%2F&layout=standard&show_faces=true&width=450&action=like&colorscheme=light&height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>
comments powered by Disqus